7 augusti 2009

Gotländsk Sommarnatt on Fire!

I onsdagskväll tog jag och brorsan en sväng på systemet och vandrade sedan ner till hamnen, där vi råkade träffa på mamma och Leif som satt och tog en öl i solen på Joda. Sedan gick vi vidare till Trossen för några glas vin/öl och middag. Det blev pasta med skaldjur, vitt vin och chili för min del. Riktigt gott!

Då solen började gå ner drog vi oss mot puben Black Sheep Arms för ytterligare ett glas på innergården, och sedan promenerade vi ner till Strandpromenaden för att dricka vår medhavda öl och cider till ljudet av stilla vågor och synen av en typisk förtrollande vacker Gotländsk kvällshimmel i lila, rött och gult. Det visade sig att det var en eldshow med Gycklargruppen TRiX i Norder Gravar så vi gick dit och fick en riktigt härftig föreställning till kulisser i form av Ringmuren och vacker medeltidsmusik. Dock var medeltida versionen av "Billy Jean" kanske smått löjlig. Efter showen tog vi en promenad på Visbys gator i natten och tog en taxi hemåt.



Jag la mig och spanade på filmen "Les Grandes Personnes" - en fransk/svensk film med bla Björn Gustafsson som utspelar sig i Stockholms Skärgård där franska Jeanne och hennes pappa semestrar och fadern samtidigt letar efter Vittföns vikingaskatt. Vackra miljöer, bra skådespelare, inte så mycket mer tyvärr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar