27 juli 2009

IKEA & GOMORRA

Struntade i Ankaret igår och stannade hemma o pysslade istället eftersom vädret som vanligt hade psykbryt. Frostade av frysen, bokade tvättid, städade köket etc innan jag gjorde middag (calamares med soja och wasabi-dipp) och la mig att kolla på filmen "Gomorra". Filmen handlade om Camorra-maffian i Italien, i Neapel-området, och den var föga imponerande trots alla lovord. Osammanhängande utan någon riktig början eller slut, en vad jag tycker ganska taskig vinkling etc. Den kom aldrig igång riktigt eller följde någon typ av linje. Trist.


Hade riktigt svårt att sova så det blev några avsnitt "Frasier" innan jag däckade kl halv 3.

Hade även riktigt svårt att komma upp imorse så det blev lite sovmorron. Gjorde frukost och kollade på ett par avsnitt av "Uppdrag Granskning SommarSpecial" innan jag gjorde mig iordning och tog en promenad ner på stan för att möta Vic och åka till Ikea i Kungens Kurva.

Vi började med en typisk Ikea-lunch (köttbullar och räkmacka) och började sedan trängas med resten an Sverige som verkade vara där idag. Riktigt packat, svettigt och skrikigt var det, men vi lyckades ändå pallra oss igenom hela varuhuset och få tag på det vi skulle ha.

För mig var det viktigast att hitta schysst klädförvaring eftersom min garderob är alldeles för liten, så det blev bl a att köpa ett klädställ, förvaringsfack och galgar. Det klädstället har jag nu ägnat eftermiddagen till att skruva ihop, och jag har rensat ur garderoben grundligt för första gången på 2 år. Mycket utslitet skit åkte i soporna kan jag meddela, men nu har jag mycket mer plats och det ser riktigt fint ut:)


Sedan har jag möblerat om lite, kastat ut gamla diskstället och ställt in det nya, diskat och satt på mig min nya rosa mysdress som jag köpt. Skitsöt och gosig är den...men allra viktigast är ju att den är rosa:) Tog en tur till ICA med den på och köpte lite nödvändigt innan jag gick hem och lagade färskpotatis med lax - Bland det bästa jag vet:)

Nu har jag precis sett klart "De Kallar Oss Artister" - In Flames-avsnittet - och förfasar mig över att de låtit tönten Timo Räisänen göra en cover på "Mirror's Truth" i slutet. Jag bryr mig inte om vad andra tycker, jag tycker han är fruktansvärd, och nu är jag nästan på lite dåligt humör.


Men med ett glas Finnerödjas ekologiska tranbärsdryck (rekommenderas!) i handen och lite metal ur högtalarna så blir man snart på bättre humör. Lite Mörk Gryning kör jag nu faktiskt, det var ett bra tag sedan.



Imorron har jag tvättid kl 7 på morgonen (smartass man är som bokade den tiden...suck) och sen tänkte jag ta en sväng på stan beroende på väder. Kanske blir lite shopping, fika eller nåt annat mys. Sen på onsdag hoppas jag att jag och mamma kan ta en dagstrip till Kolmården! Jag har inte varit där sedan jag var liten så det skulle vara riktigt kul och lite halvt random sådär. Det gillar jag:) Sen blir det A/W med tjejerna på Anchor på kvällen, riktigt gott.

Tjing.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar