16 augusti 2009

Featherholms och Indianer

När PJ kom tillbaka i fredags var det meningen att vi skulle grilla men självklart så svek vädret igen och istället gick vi till affären för att handla alternativt käk och det slutade med att jag lagade till en väldigt god och mustig fisksoppa med nybakat bröd till. Väldigt mättande och värmande då regnet vräkte ner utanför. Därefter körde vi på "Sagan Om Ringen"-marathon till lång in på småtimmarna, mycket mysigt.

Igår gick vi upp tidigt och jag käkade en snabb frukost och gjorde mig iordning för att träffa Erris och Elin vid Dramaten och ta båten från Nybroplan till Fjäderholmarna. Väl där blev det fika med stekt strömming och islatte i solen på det lilla torget och sedan lite solning och häng på klipporna. Elin hade en härlig nyhet att berätta för oss och det var fantastiskt kul att träffa tjejerna igen. Saknar dem alltid och jag hoppas att Erris flyttar till hufvudstaden snart så att vi allihop kan ses lite oftare.



Vid kl 14 var vi tillbaka på fastlandet igen och jag tog bussen hem för att vila, käka en snabb lunch och göra mig iordning inför kvällen. Det blev en outfit med leggings, spetslinne, spandexskjorna, svart väst, nitbälte, stövletter och skinnjacka. Kl 18 träffade jag Kati, Annika och Låtta vid Tekniska och vi tog tillsammans bussen till Täby för att gå på Magnus (Indianens) födelsedagsfest. En väldigt trevlig tillställning med både nya och bekanta ansikten. Runt 22 åkte vi ett gäng till Rocks för att fortsätta kvällen, och PJ och Tobbe kom även förbi efter ett par timmar. Dock börjar jag antagligen bli för gammal för att stanna ute längre än till 2 så då tog jag och PJ en bulle hem till mig, efter en mycket intensiv, jättetrevlig och blöt kväll.



Idag har jag mått som jag förtjänar och downat 2 liter vatten, 1.5 liter Fanta, 1 Dafgårds micropaj och snart 1.5 liter cola light till sketen söndags-TV. PJ har åkt för att repa med bandet och jag har sedan dess legat och läst, tagit en härlig dusch och lagat nån typ av middag av det som fanns i det halvtomma kylskåpet.

Imorgon är det första jobbdagen sedan semestern och det känns utan tvekan väldigt ångestladdat, även om det ska bli skönt att komma in i rutinerna igen.
Kanske kan hösten bli någon typ av nystart med nya möjligheter och positiva förändringar.

Nu ska jag titta ut någon film att se på när PJ kommer hem hit efter repet, diska, plocka undan lite och kolla på en iPhone. Jag har insett att jag måste ha Spotify i mobilen eftersom jag varken laddar ner musik lagligt eller olagligt samt inte heller tror på mp3:or i det långa loppet - Framtiden inom musik är i min mening helt klart streaming och inget annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar